Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Binaların yapısına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut farklı bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya mevsuk ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Düzen Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı teselsül otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı olabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya öteki evgin durumlarda binada Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedarik etmek derunin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut çıpa kadar malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu hava kontrol edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en usturuplu eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bedii dertların bir faktör evetğu binalar derunin onat hale getirir.

Report this wiki page